Skip to content

Ιστόλογος

Αρχή Αρχείο Νέα Εποχή
Νέα Εποχή
Ευχαριστίες...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Συνδυασμός της «Ανεξάρτητης Κίνησης Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» και ο επικεφαλής Γιώργος Αγοραστάκης, μετά από συλλογική και ομόφωνη απόφασή τους, στην Συνέλευση της Κίνησης την Τρίτη 9-11-2010, ανακοινώνουν τα εξής :

"Ευχαριστούμε τους πολίτες του Δήμου Πλατανιά που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά Συμβούλια του νέου Δήμου. 

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συμπαραστάτες και συνεργάτες μας που πορευτήκαμε μαζί σε αυτόν το δύσκολο εκλογικό αγώνα. 

Διαβεβαιώνουμε όλους ότι θα τιμήσομε την εμπιστοσύνη τους και θα ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας από τη θέση της Αντιπολίτευσης το νέο Δήμο.

Ο γνώμονάς μας και στο μέλλον οι αρχές και οι αξίες του διακηρύξαμε, το πρόγραμμα που δεσμευτήκαμε και οι καθαρές αυτοδιοικητικές θέσεις και σχέσεις που οικοδομήσαμε με τους πολίτες του νέου Δήμου Πλατανιά".

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ– ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΗ 2010

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

& ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Platanias_Psifoi.xls)Platanias_Psifoi.xlsΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ 53 Kb
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Platanias_Stavroi.xls)Platanias_Stavroi.xlsΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 715 Kb
Περισσότερα...
 
Φέρνουμε την αλλαγή στο Δήμο Πλατανιά

ΟΜΙΛΙΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΑΚΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

στην κεντρική συγκέντρωση στο Γεράνι 5-11-2010

Περισσότερα...
 
Το Πρόγραμμά μας

 

Περισσότερα...
 
Ο Συνδυασμός μας
Περισσότερα...
 
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

 

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΑΚΗΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη σε παράκτια χωριά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή», επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου χωριά της παράκτιας περιοχής του νέου Δήμου Πλατανιά και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Τρία ήταν τα θέματα τα οποία επιτακτικά τέθηκαν στο Γιώργο Αγοραστάκη κατά την περιοδεία του: Βόρειος Οδικός Άξονας και επαρχιακό δύκτιο,  Χωροταξικός – Πολεοδομικός σχεδιασμός και Απορρίμματα. Σχετικά με τα παραπάνω ο Γιώργος Αγοραστάκης σημείωσε:

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση Γυναικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης, παραβρέθηκε στην συζήτηση που διοργάνωσαν οι γυναίκες του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάλεμε την Τετάρτη 3-11-2010, με θέμα «την θέση της γυναίκας στο νέο Δήμο Πλατανιά»

Στον χαιρετισμό του μεταξύ των άλλων είπε:

Περισσότερα...
 
Συναντήσεις με το προσωπικό των Δήμων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή», επισκέφτηκε τα Δημοτικά καταστήματα Κολυμβαρίου και Βουκολιών και συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους για τα θέματα που τους απασχολούν ενόψει της συγκρότησης του νέου Δήμου. Απευθυνόμενος στους υπαλλήλους του Δήμου Βουκολιών τους είπε μεταξύ των άλλων:

Περισσότερα...
 
Οι προτάσεις μας για την αποχέτευση – ύδρευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή», συναντήθηκε με την διοίκηση της ΔΕΥΑΒΑ σήμερα Δευτέρα 01-11-2010, και συζήτησαν τα θέματα της επιχείρησης στο νέο Δήμο Πλατανιά. Ο Γιώργος Αγοραστάκης παρουσίασε στους συνομιλητές του συγκεκριμένα τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του. Μεταξύ των άλλων είπε:

Περισσότερα...
 
Οι προτάσεις μας για τον Τουρισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» Σοφία Ελευθεριάδου, Μανόλη Ντουντουλάκη και Κώστα Πατεράκη, συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν.Χανίων το Σάββατο 30-10-2010, και συζήτησαν τα θέματα του Τουρισμού στο νέο Δήμο Πλατανιά. Ο Γιώργος Αγοραστάκης παρουσίασε στους συνομιλητές του συγκεκριμένα τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του. Μεταξύ των άλλων είπε:

Περισσότερα...
 
Το φράγμα Βαλσαμιώτη έργο στρατηγικής σημασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης,  συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» Μανόλη Μανωλεδάκη, Μανόλη Μπομπολάκη, Νικηφόρο Νικηφοράκη και Κώστα Πατεράκη, επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 29/10/2010, το Φράγμα Βαλσαμιώτη και ενημερώθηκαν από την επιβλέπουσα Υπηρεσία του ΟΑΔΥΚ για την πρόοδο κατασκευής του. Ο Γιώργος Αγοραστάκης σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επίσκεψης μεταξύ των άλλων επεσήμανε τα εξής:

Περισσότερα...
 
Να μπει τέλος στην αδιαφάνεια

Συνέντευξη του Γιώργου Αγοραστάκη στο Δημήτρη Μαριδάκη στα «Χανιώτικα Νέα» στις 26-10-2010

Τη διαφανή διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων αλλά και το 'πάντρεμα' αγροτικής παραγωγής και τουρισμού βάζει ψηλά στην ατζέντα των προγραμματικών του θέσεων ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά και επικεφαλής του συνδυασμού 'Νέα Εποχή' Γιώργος Αγοραστάκης.
Σε συνέντευξή του στα «Χ.Ν.» ο κ. Αγοραστάκης μιλάει, μεταξύ άλλων, για το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργείται από τις περικοπές στους πόρους της Αυτοδιοίκησης και τη διέξοδο που δίνει το ΕΣΠΑ, για τη στροφή που υπογραμμίζει ότι πρέπει να γίνει προς το μοντέλο των εναλλακτικών μορφών τουρισμού αλλά και το εκρηκτικό πρόβλημα του νερού που απαιτεί -όπως τονίζει- συνολική αναδιοργάνωση του συστήματος άρδευσης και ύδρευσης. Παράλληλα, επισημαίνει ότι για να ξεπεραστούν τα κενά που υπάρχουν στον «Καλλικράτη» αλλά και η απόσταση που δημιουργεί ο νόμος ανάμεσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες, θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να χαρακτηρίζεται από διεκδικητικότητα...

Περισσότερα...
 
Ενισχύστε οικονομικά την Κίνησή μας

Ενισχύστε οικονομικά την «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή».

Καταθέστε την εισφορά σας στον λογαριασμό: 100448016 της Τράπεζας Χανίων.

 

Η κίνηση μας στηρίζεται στους πολίτες, στηρίζεται σε σένα.

Περισσότερα...
 
Οι προτάσεις μας για την αγροτική οικονομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης,  συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» Γιάννη Ιγγλεζάκη, Μιχάλη Κοκολάκη  και Γιώργο Φρατζεσκάκη, επισκέφτηκαν σήμερα Δευτέρα 11/10/2010 τον Διευθυντή του ΜΑΙΧ κ. Αλκίνοο Νικολαϊδη, τον Διευθυντή τoυ Ινστιτούτου Υποτροπικών και Ελιάς Χανίων κ. Κωνσταντίνο Χαρτζουλάκη , τον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης κ. Λευτέρη Ντουντουνάκη και συνομίλησαν μαζί τους και με υπηρεσιακους παραγοντες για τα θέματα της αγροτικής οικονομίας στην περιοχή του νέου δήμου Πλατανιά και της συνεργασίας των επιστημονικών Ιδρυμάτων και Φορέων του Νομού με την Αυτοδιοίκηση. Ο Γιώργος Αγοραστάκης παρουσίασε στους συνομιλητές του τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του για τα θέματα της αγροτικής οικονομίας και της αναγκαίας συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης που πρέπει να υπάρχει με τα επιστημονικά Ιδρύματα και Φορείς της περιοχής. Στο τέλος σε δηλώσεις του μεταξύ των άλλων είπε:

Περισσότερα...
 
Οι προτάσεις μας για τη διαχείριση του εθνικού δρυμού Σαμαριάς και των Λευκών Ορέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης,  συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Νέα Εποχή,  Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά» Μιχάλη Κοκολάκη, Αλκιβιάδη Πενταράκη και Νικηφόρο Νικηφοράκη, επισκέφτηκαν τoν Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς σήμερα Τρίτη 5/10/2010 και συνομίλησαν με την αντιπρόεδρο του κ. Χαρά Καργιολάκη, Δασάρχη Χανίων και υπηρεσιακούς παράγοντες, για τα θέματα της διαχείρισης του εθνικού δρυμού Σαμαριάς και των Λευκών Ορέων και το ρόλο του νέου δήμου Πλατανιά στον Φορέα. Ο Γιώργος Αγοραστάκης παρουσίασε συγκεκριμένα τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του για το θέμα. Μεταξύ των άλλων είπε:

Περισσότερα...
 
Οι προτάσεις μας για τις υποδομές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης,  συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Νέα Εποχή,  Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά» Μανόλη Μανωλεδάκη, Μανόλη Ντουντουλάκη και Κώστα Πατεράκη, είχαν συνάντηση και συνεργασία με τον πρόεδρο του ΤΕΕ/Τμ.Δυτ.Κρήτης κ. Αντώνη Πιταριδάκη και μέλη της Δ.Ε., σήμερα Τρίτη 28/9/2010 για τα θέματα των υποδομών στον νέο Δήμο Πλατανιά. Ο Γιώργος Αγοραστάκης παρουσίασε συγκεκριμένα τις προτάσεις του συνδυασμού του για τα έργα υποδομών και έθεσε το ζήτημα της στενής συνεργασίας των Δήμων και των κεντρικών φορέων του νομού για την προώθηση των αναγκαίων έργων υποδομής τη νέα περίοδο. Μεταξύ των άλλων επεσήμανε τα εξής:

Περισσότερα...
 
Οι προτάσεις μας για την διαχείριση των απορριμμάτων και την καθαριότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης,  συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Νέα Εποχή,  Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά» Κώστα Πατεράκη, Νικηφόρο Νικηφοράκη, Μανόλη Φουντουλάκη και Σμαράγδη Φυτουράκη,  επισκέφτηκαν την Διεύθυνση της ΔΕΔΙΣΑ σήμερα Πέμπτη 23/9/2010 και συνομίλησαν με τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Λευτέρη Κοπάση και τα στελέχη της, για τα θέματα της διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων και της συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΔΙΣΑ και των καλλικρατικών Δήμων. Ο Γιώργος Αγοραστάκης παρουσίασε συγκεκριμένα τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του για τα απορρίμματα και την καθαριότητα ενόψει των δημοτικών εκλογών για το νέο Δήμο Πλατανιά. Μεταξύ των άλλων είπε:

Περισσότερα...
 
Ιστορικά συμπεράσματα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ιστορία του Δήμου Πανεθήμου, 1880-1911

Ο Γιώργος Αγοραστάκης παραβρέθηκε και μίλησε στην εκδήλωση για την «ιστορία του Δήμου Πανεθήμου» την Παρασκευή 17-9-2010 στην Πανέθημο που οργανώθηκε από τους τοπικούς φορείς.  Στο χαιρετισμό του αφού συνεχάρει τους οργανωτές και τον εισηγητή κ.Δημήτρη Νικολακάκη για την ανάδειξη μιας άγνωστης ιστορικής περιόδου της τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής του τόπου καταγωγής του και τους ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειας Αγοραστάκη για την παράλληλη τιμή που απονέμουν στον πρόγονό τους δήμαρχο Πανεθήμου Αναγνώστη Αγοραστάκη (1852-1857) σημείωσε μεταξύ των άλλων τα εξής :

Περισσότερα...
 
Οι προτάσεις μας για τη διαχείριση των νερών

Επίσκεψη στον ΟΑΔΥΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης,  συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Νέα Εποχή,  Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά» Γιάννη Λουφαρδάκη, Μανόλη Μανωλεδάκη Αλκιβιάδη Πενταράκη και Γιώργο Φρατζεσκάκη,  επισκέφτηκε τον ΟΑΔΥΚ σήμερα Πέμπτη 16/9/2010 και συνομίλησε με τη Διεύθυνση και το προσωπικό του για τα θέματα της διαχείρισης των νερών, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των έργων αξιοποίησης των υδατικών πόρων όπως και της συνεργασίας μεταξύ του ΟΑΔΥΚ και των καλλικρατικών Δήμων. Ανέπτυξε δε συγκεκριμένα τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του ενόψει των δημοτικών εκλογών για το νέο Δήμο Πλατανιά. Μεταξύ των άλλων είπε:

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Γιώργος ΑΓΟΡΑΣΤΑΚΗΣ

 

SOCIAL MEDIA

Επισκευθείτε τη σελίδα μου στο FacebookΑκολουθείστε τη σελίδα μου στο TwitterΕπισκευθείτε τη σελίδα μου στο Google Plus

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ

Συνδέεστε μαζί μας

TWEETS ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

www.mikis-crete.gr